Navigatie

Privacy verklaring

Hettykat

Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.
De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Hettykat . Dit privacybeleid informeert je over de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Hettykat verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.
Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Hettykat, neem dan gerust contact op!
hetty@hettykat.com +31(0)612766187 - Bosrand 3 - 5737SE - Lieshout - Btw. Nr. 189949107B02 - KVK Nr. 17190288

Gegevensbeheerder
Hettykat is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens.

Wat zijn persoonlijke gegevens?
Persoonlijke gegevens omvatten alle informatie betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare persoon. Dit betreft bijvoorbeeld jouw naam , telefoonnummer, of post en e-mailadres.

Wanneer verwerken wij jouw gegevens?
Wij verwerken jouw persoonlijke gegevens bij het aanmaken van je persoonlijke gebruikersaccount, bij het bestellen van producten via onze website.

Doel van de gegevensverwerking
Er wordt voor een aantal doelen persoons- gegevens verzameld door Hettykat. Deze worden hieronder
toegelicht.

Op de website heb je de mogelijkheid om een persoonlijk account aan te maken voor de onlineshop . In je account kun je jouw persoonlijke gegevens opslaan en hierdoor gemakkelijk winkelen in de onlineshop.
Om jouw persoonlijke account aan te maken, heeft Hettykat jouw titel, voor en achternaam en eventueel je adres en telefoonnummer nodig. Hiernaast dien je met jouw e-mailadres een vrij te kiezen wachtwoord aan te maken.

Afhandelen van bestellingen in onze online shop
voor zover je producten in onze online shop bestelt, dient de verwerking van jouw persoonlijke gegevens voor de totstandkoming en de uitvoering van de overeenkomst, alsmede de uitvoering van jouw bestelling inclusief betaling en levering. Bij betaling per creditcard ontvangen wij de betaal-ID en de laatste vier cijfers van jouw creditcardnummer van onze betaalprovider. Dit in het kader van de authenticatie en toewijzing van je bestelling en dus ook jouw veiligheid. De voor de betaling noodzakelijke persoonsgegevens worden rechtstreeks door de betalingsdienstaanbieder verzameld.

Bewaartermijnen
Hettykat bewaard uw gegevens zolang u klant bij ons bent en of omdat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een verwijderingverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

Opslagtermijn
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het bereiken van de hier genoemde of door de wet voorgeschreven doeleinden. Door jou ingevoerde gegevens worden derhalve uiterlijk na 6 jaar na het verstrijken van eventuele bewaartermijnen op grond van het handels- en belastingrecht gewist. Automatisch geregistreerde gegevens worden daarom na 14 maanden verwijderd of anoniem gemaakt.

Cookies
Google Analytics Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Contact opnemen
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Hettykat via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en gewenste dienst.

Inschakeling van externe dienstverleners
Voor de werking van onze website geven wij externe dienstverleners “Mijn webwinkel “opdracht tot het verwerken van de gegevens (bijv. verzending van de bestelling, software, computercentra). Waar nodig verwerken deze dienstverleners ook persoonsgegevens.
Je verwerkt de gegevens uitsluitend volgens onze instructies en bent tevens gebonden aan deze gegevensbeschermingsverklaring.

Beveiliging
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.
De persoonsgegevens die door Hettykat of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via boven- staande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.
Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Hettykat prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Jouw rechten
Recht op inzage
01.Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Hettykat vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Hettykat. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
02. Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door Hettykat.
03. Recht op overdracht
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Hettykat opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Hettykat al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.
04. Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Hettykat vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.
05. Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Hettykat niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.
06. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat Hettykat jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.
Het gebruik maken van deze rechten kan via hetty@hettykat.com  onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id- bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.
 
Plichten
Hettykat verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Hettykat via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.
De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Hettykat de betreffende dienst niet aanbieden.
Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Hettykat met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.
Hettykat behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Hettykat dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Hettykat te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.
Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.
hetty@hettykat.com +31(0)612766187 - Bosrand 3 - 5737SE - Lieshout - Btw. Nr. 189949107B02 - KVK Nr. 17190288

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2018 HettyKat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.